website

Een vacaturesite voor een groot installatiebureau.

Hoe komt je als installatiebureau tegenwoordig aan vakmensen? Met een aansprekende vacaturesite! Scholing Installatietechniek heeft het hele jaar door vacatures, die nu overzichtelijk worden weergegeven op een eigen ‘Werken bij-site’. 

De opdracht.

Er is veel vraag naar personeel. Maar echte vakmensen worden steeds schaarser. Als groeiend installatiebureau moet je dan innovatief zijn om de juiste mensen aan je bedrijf te binden. Naast goeie arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden kun je dat doen met een eigen vacaturesite.

In samenwerking met GerichtR heeft trendt een vacaturesite ontwikkeld voor Scholing Installatietechniek. Het doel was om een website te maken waar Scholing zich mooi kan presenteren, vacatures overzichtelijk onder de aandacht gebracht worden én de sollicitatiedrempel zo laag mogelijk ligt.

Zo gingen we te werk.

Een monteur gaat nooit zomaar aan de slag, maar bedenkt vooraf welke stappen en gereedschappen nodig zijn om de klus te klaren. Met dezelfde precisie zijn we gestart met dit project.

Concept.

Het uitdenken van het concept is een belangrijke basis om het project te laten slagen. Wat is er precies nodig? Hoe ziet het gewenste eindresultaat er uit? Welke uitdagingen hebben we aan te pakken? Dit brengen we eerst in kaart.

Design.

Met de wensen van Scholing op zak ben ik het design gaan uitwerken. Uiteraard in lijn met de hoofdsite! Daarom was het design snel akkoord en kon ik starten met de ontwikkeling.

Ontwikkeling.

De ideeën heb ik uitgewerkt in de diverse elementen die op een werken-bij-site van belang zijn. Ik doe dit op een live-omgeving zodat je als klant precies kunt zien in welke fase van het proces de ontwikkeling zich bevindt.

Akkoord en livegang.

Samen met GerichtR en Scholing heb ik de puntjes op de spreekwoordelijke i gezet om de werken-bij-site te kunnen lanceren. Laat die sollicitanten maar komen!

Scholing Gerichtr
Scholing vacatures
"Arjan heeft mijn wensen en ideeën perfect weten te vertalen naar een website die mijn bedrijf verder laat groeien."
Aniek Wendt
Coach voor mens & hond

Wil je ook aan de slag met je website?

Gewoon even een berichtje naar me sturen en de eerste stap is al gezet. Laat me weten wat voor moois je in gedachten hebt!
Arjan
van trendt